Sneller internet bestellen

Sneller internet voor dezelfde prijs

Sneller internet aanvragen

Vraag vandaag nog sneller internet via kanhetsneller aan en profiteer binnen enkele dagen al van een verbeterde internetsnelheid.

Direct regelenDe upgrade van uw internetsnelheid is gratis. U betaalt slechts €75,- borg voor het nieuwe modem


Naast Sneller Internet ontvang ik ook graag:


per maand*
eenmalig*


Gratis sneller internet

We helpen u graag. Zo ook om het maximale uit uw internetverbinding te halen. Daarom bieden we u gratis sneller internet aan. Internet dat tot wel 4 keer sneller is. U betaalt slechts €75,- borg voor het nieuwe modem. De basis van een sterk en stabiel netwerk is het modem. Bij uw snellere internet ontvangt u van ons daarom een FRITZ!Box-modem in bruikleen. Hiermee is het draadloos bereikt en de internetsnelheid optimaal. En met het zakelijk Service Level Agreement is uw verbinding 99,9% storingsvrij! Zo is internetsnelheid nooit meer een probleem voor uw onderneming.

De tijdelijke actie

We zullen uw internetverbinding gratis verhogen tot de hoogst haalbare snelheid op uw adres voor het ongewijzigde bedrag van € 45,- per maand met een looptijd van twee jaar. Betaalt u bij uw huidige provider minder? Lever ons dan een kopie van uw huidige factuur aan en wij zullen de prijs hierop aanpassen. Zo betaalt u nooit meer dan nodig is. Naast de maandelijkse kosten betaalt u eenmalig €75,- borg voor het nieuwe modem. De aansluitkosten à €90,- krijgt u van ons cadeau. Onze monteur komt bij u op locatie om sneller internet te activeren en zal ervoor zorgen dat u de hoogst haalbare internetsnelheid op uw adres krijgt.

Even samenvatten

  • Tot 4 keer sneller internet
  • Gratis upgrade van uw internetsnelheid
  • Uw maandbedrag verandert niet, wel uw internetsnelheid
  • De beste kwaliteit internet
  • Zakelijk Service Level Agreement (SLA) voor een 99,9% storingsvrije verbinding
  • Een complete installatie door een gecertificeerde monteur