Glasvezel

Sneller internet voor dezelfde prijs

Maximale snelheid op uw locatie!

Bij KanHetSneller helpen we u graag. Zo ook om het maximale uit uw internetverbinding te halen. Op uw locatie is glasvezel beschikbaar; de snelste en nieuwste manier van internetten! Het glasvezel pakket van KanHetSneller staat garant voor de nieuwste technologie en de hoogst mogelijke internetsnelheid. Met dit pakket met looptijd van twee jaar kunt u probleemloos internetten, e-mailen en streamen op zeer hoge snelheid; up én down. Up-en downloaden gaat namelijk net zo snel. Ideaal voor de ondernemer die alles uit het internet wilt halen. Uw internet is nog nooit zo snel geweest!

Glasvezelinternet bij KanHetSneller

  • Uploaden én downloaden gaat razendsnel
  • Zekerheid van een snelle en stabiele internetverbinding
  • Optimale bereikbaarheid voor uw klanten
  • Met glasvezel bent u klaar voor de toekomst
  • Verschillende snelheden naar uw wens: tot wel 500 Mbit/s

Eenvoudig, snel en optimaal geregeld

Glasvezelinternet is de nieuwste technologie op het gebied van internet. In bepaalde gebieden in Nederland is het glasvezelnetwerk al aangelegd en voor een aantal plaatsen is de voorbereiding voor de aanleg van glasvezel in volle gang. Onze monteurs zijn dan ook in het hele land bezig om deze verbindingen aan te leggen. Na het invullen van het formulier controleren we wat er op uw locatie nodig is voor het ontvangen van glasvezelinternet. Wanneer we glasvezel aanleggen, wordt dit volledig begeleid zodat u ook weet wat er gaat gebeuren.

Voor welke snelheid kiest u?

Met KanHetSneller glasvezel krijgt u een rechtstreekse internetaansluiting op het glasvezelnetwerk. De snelheid van uw glasvezelinternet kunt u zelf bepalen. Er kunnen snelheden geleverd worden van 100Mbit/s tot 500 Mbit/s, zowel up- als downstream. Met glasvezel kunnen hogere internetsnelheden worden behaald dan welk ander netwerk dan ook.

Ik kies voor het razendsnelle glasvezelinternet!

Glasvezel aanvragen:

___________________________________________________

_______________________________________________________________

Graaf en installatiekosten € 1750,-*
Per maand
Eenmalig

___________________________________________________