0800 nummer

Sneller internet voor dezelfde prijs

0800 nummer

Laat zien dat u uw klanten voorop stelt met uw eigen 0800-nummer. Een 0800-nummer is een, voor de beller, gratis telefoonnummer. U betaalt de belkosten. Zo neemt u ook de laatste drempel weg. Hierdoor staat het servicenummer garant voor een hoge respons: een gratis telefoonnummer is een klantvriendelijk gebaar dat veel waardevolle contactmomenten oplevert. Daarnaast valt het nummer op in telefoongidsen en advertenties, maar ook op websites. Ideaal voor klantenservices, informatieaanvragen en promotionele acties.

U laat uw korte 8-cijferige, of lange 11-cijferige, 0800-nummer doorschakelen naar een bestaande telefoonlijn. Vast of mobiel, u bepaalt zelf waar u uw gesprekken ontvangt. En uniek bij Message To The Moon krijgt u een volledige telefooncentrale. Geen ingewikkelde pakketten, maar direct al de opties tot uw beschikking. Zo weet u zeker dat u krijgt wat u écht nodig heeft!

Hoe het werkt
Samen met u zoeken we naar het nummer dat het beste bij u en uw onderneming past. En dankzij onze grote voorraad telefoonnummers hebben wij veel nummers die binnen 4 uur actief zijn voor gebruik. Mocht u al een beschikbaar nummer op het oog hebben activeren wij deze voor u en stellen we samen met u uw telefooncentrale in.


Prijs: €45,- per maand

Contractduur: 2+2 jaar